Sklep, Dušek, Maciuchová... Divadlo slibuje velkou sezónu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 6.7.2014

Malá, ale moderní scéna Divadla na Šantovce hodlá být v příští sezóně velkým kulturním magnetem. Vypadá to tak alespoň podle nabídky představení, které toto divadlo bez vlastmního souboru nyní, na začátku klasických divadelních prázdnin, zveřejnilo.

"Již první sezóna ukázala, jak veliký zájem je v Olomouci o současné divadlo. Právě Divadlo na Šantovce přivezlo do Olomouce plejádu známých a slavných tváří z pražských scén a ohlasy na jednotlivá představení byly nad míru pozitivní," uvedla manažerka Divadla na Šantovce Petra Němečková. Ohlasem na tato představení se tedy chce řídit i v nové sezóně. Těžko přitom divadlu tohoto formátu zazlívat, že základním kritériem jeho dramaturgie je sázka na známé osobnosti. Jinak by se malé divadlo sotva mohlo samo bez nejrůznějších dotací uživit. Dle Němečkové je ale dalším kritériem i vyváženost. "Divadlo nabídne v nové sezóně řadu komediálních kusů, zkrátka však nepřijdou ani milovníci náročnějších žánrů. Na diváky tak například čeká setkání se Zuzanou Bydžovskou a Hanou Maciuchovou v představení Divadla Ungelt Růžové Brýle, ze stejné pražské scény dorazí František Němec a Petr Kostka s hrou Pan Halpern a pan Johnson nebo se budeme moci nechat okouzlit Miroslavem Etzlerem v hlavní roli inscenace Červená Divadla v Řeznické," říká šéfka divadla Petra Němečková. "Skvělým počinem jsou představení Divadla A.Dvořáka v Příbrami, které jsme doposud v Olomouci neměli možnost shlédnout a jež doprovází pověst toho nejlepšího, co se na českých jevištích odehrává. Setkáme se v nich např. se Simonou Stašovou, Bohumilem Kleplem, Evou Holubovou či Oldřichem Víznerem. Živelný a improvizovaný humor potom přivezou mistři tohoto oboru: Divadlo Vizita v čele s Jaroslavem Duškem a Divadlo Ypsilon v podání pánů Dejdara, Lábuse či Nového."

Představení jsou v rámci sezóny 2014/2015 rozděleny do tří resp. do čtyř předplatitelských skupin – A, B, C a B+C. Opravdoví divadelní náruživci si mohou během následující sezóny užít až deset představení zakoupením cenově nejvýhodnější předplatitelské skupiny B+C. Ti, kterým stačí menší dávka kultury, mohou zvolit variantu A čítající představení šest či skupiny B a C nabízející po pěti představeních. Vybírat lze také ze dvou cenově rozlišných pásem. A kdo si bude chtít vybrat tituly dle vlastního výběru, může využít speciální kupónové předplatné, které bude v prodeji od září 2014. Předplatné bude v prodeji do 15.srpna.

Výběr z programnu mimo předplatitelské skupiny. 

Divadlo SklepBESÍDKA 2014 – Sklep patří k tomu nejlepšímu, co lze v české zábavě najít a jejich Besídka je velké divadelní revue, které vybírá opravdové perly z dvacetiletí existence tohoto legendárního divadla. Hrají: David Vávra, Milan Šteindler, Jiří Fero Burda ad.

Divadlo PalaceA DO PYŽAM! – Brilantní situační komedie, která si neklade jiný cíl, než pobavit diváka za pomoci smršti zmatků a kamufláží, na jejímž konci se všichni převléknou do pyžam! Hrají: Jiří Langmajer, Kateřina Brožová, David Suchařípa ad.

Divadlo A.Dvořáka Příbram – HRDÝ BUDŽES – Legendární představení v hlavní roli s neuvěřitelnou Barborou Hrzánovou, která nás zkoumavým i naivním pohledem osmiletého dítěte sugestivně provede tragikomickými roky husákovské normalizace.

Divadlo Kalich – BEZ PŘEDSUDKŮ - Lechtivý příběh o kamarádství, tajemstvích, zvědavosti a o fungování dvou zdánlivě nespojitelných světů - ženského a mužského, zkrátka komedie pro odvážné diváky a ještě odvážnější herce. Hrají: Jana Paulová a Pavel Zedníček.

Předplatitelská skupina A:

DIVADLO VIZITA – Jedinečné a nespoutané improvizace Jaroslava Duška, Pjéra la Šé´ze, Zdeňka Konopáska a Viktora Zborníka.

Agentura HarlekýnHERCI JSOU UNAVENI - Svižná francouzská komedie o hercích s herci Divadla na Vinohradech. Hrají: Svatopluk Skopal, Martin Zahálka, Naďa Konvalinková, Jan Čenský ad.

Filmová a divadelní agenturaNÁVŠTĚVY U PANA GREENA - Herecká exhibice Stanislava Zindulky a Matěje Hádka v roli dvou mužů, které rozdělují generace i názory a spojí je náhoda.

Studio DVAVŠE O MUŽÍCH - Skvělá hra pro ženy, které vědí, že muže nejde nic jiného, než bezmezně milovat pro tři skvělé a okouzlující hráče ve dvanácti rolích. Hrají:  Michal Slaný, Filip Blažek a Maroš Kramár.

Divadlo v RytířskéÚHLAVNÍ PŘÁTELÉ - Svěží francouzská komedie o tom, jak snadné je narušit dlouholeté přátelství aneb jak skvělé může být divadlo, když hercům sedí role na tělo. Hrají: Tereza Kostková, Miroslav Vladyka, Nela Boudová a Radek Holub.

Divadlo A.Dvořáka PříbramDROBEČKY Z PERNÍKU - Famózní Simona Stašová v tragikomickém příběhu plném černého humoru s nadějeplným koncem.

Předplatitelská skupina B:

Divadlo YpsilonkaPÁNSKÁ ŠATNA aneb Improvizace v Ypsilonce - Jedinečná příležitost nahlédnout klíčovou dírkou do pánské šatny ypsilonských herců v představení plném spontánní atmosféry, improvizačních nápadů, jedinečného propojení herců a diváků. Hrají: Martin Dejdar, Jiří Lábus, Pavel Nový ad.

Divadlo v ŘeznickéČERVENÁ - Miroslav Etzler ve strhující roli umělce Marka Rothka, který svádí věčný souboj pokušení konzumu, moci a vlivu s uměním, pravdivostí a pokorou. Jedna z nejlepších inscenací sezóny 2013/2014.

Divadlo HátaVZTAHY NA ÚROVNI - Bláznivá komedie plná záměn, situací a gagů, která Vašim bránicím nedá odpočinout. Hrají: Lukáš Vaculík, Kateřina Hrachovcová, Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová ad.

Divadlo A.Dvořáka PříbramRANDE S DUCHEM - Excelentní herecké výkony Evy Holubové a Oldřicha Víznera v tragikomickém příběhu slavné spisovatelky.

Divadlo UngletPAN HALPERN A PAN JOHNSON - František Němec a Petr Kostka v pečlivě propracovaném činoherním koncertu. Jedna z nejlepších inscenací sezóny 2013/2014.

Předplatitelská skupina C:

Divadlo v ŘeznickéŠPATNÁ ŽENSKÁ aneb jak přežít manželství a neunudit se k smrti - Rafinovaná komedie s nečekanými proměnami a překvapivými zvraty na věčné téma souboje mezi mužem a ženou. Hrají: David Matásek a Ilona Svobodová.

Divadlo HátaBYT NA INZERÁT - Ztřeštěná komedie o tom, že někdy nestačí jen podat si inzerát a přijít na správnou adresu. Hrají: Martin Zounar, Adéla Gondíková, Ivana Andrlová ad.

Divadlo UngletRŮŽOVÉ BRÝLE – Tři skvělé herečky - Zuzana Bydžovská, Hana Maciuchová a Sabina Rojková  - Vám na jevišti odpoví na otázku, zda může vzniknout silné přátelství i přes protikladné povahy.

Divadlo A.Dvořáka PříbramPROKLETÍ NEFRITOVÉHO ŠKORPIÓNA - Rozkošně bláznivá komedie podle filmu Woodyho Allena s Bohumilem Kleplem v hlavní roli!

Agentura HarlekýnTŘI NA LAVIČCE - Perfektně namíchaný koktejl humoru a lehkého smutku se třemi hereckými legendami. Hrají: Petr Nárožný, Ladislav Trojan, Květa Fialová.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

brand atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg generic</a> purchase lipitor generic