Nový týden ve znamení vedra, koncertů a baroka

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 7.7.2014

V pondělí a úterý vedra, sem tam bouřky, od středy trošku chladněji. Tolik slibují na tento týden meteorologové. A co slibují pořadatelé nejrůznějších akcí? Fotbal i kulturu. 

Ve středu si zahrají fotbalisté Sigmy na již vyzkoušeném trávníku ve Slatinících utkání s budoucím druholigovým soupeřem ze Zlína. Utkání SK Sigma Olomouc versus FC Fastav Zlín začne v 17 hodin. Další zápasy Sigma odehraje tamtéž, a to v sobotu. Jednou proti slovenské Skalici, podruhé proti fotbalové akademii IFA. 

Pokud jde o vyžití kulturymilovných, i tady je na co se těšit. Každý podvečer se otevírají brány barokní Olomouce v podobě Olomouckých barokních slavností. Ještě dnes a zítra je na programu Mozartovo dílo Bastien a Bastienka, pokud ale nemáte lístky, je to marné, protože je už vyprodáno. Volná místa jsou od středy, kdy začínají představení neobarokní opery Endymio skladatele Tomáše Hanzlíka. V neděli pak je na programu opět změna, kdy je připraveno představení Torso. 

Olomoucké kulturní prázdniny pokračují ve čtvrtek koncertem druhdy nesmírně populární partičky Burma Jones. Ta se po letech sešla ve zcela původní sestavě a slibuje velký comeback. Posoudit to můžete na nádvoří radnice od 20 hodin. 

Komu bude velké vedro, může si koupit zmrzlinu a nebo samozřejmě také vyrazit k vodě. Aquapark, plavecký bazén i Poděbrady, vše jede na plno a bez problémů. Tak tedy, ať žije druhý prázdninový týden! 

Autor: 
(mb)

Komentáře

order generic lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor without a prescription</a> purchase lipitor without prescription