3.týden prázdnin: koncerty, divadlo, mláďátka

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 14.7.2014

Červenec se pomalu přehupuje do druhé poloviny, což pro školáky znamená konec první čtvrtiny prázdnin :-) A co nás, Olomoučany, v tomto týdnu čeká?

Velmi vydatnou porci zábavy a zážitků tento týden přináší pokračování Olomouckých kulturních prázdnin. Především menší divadelní příznivce čeká ve čtvrtek od 16 hodin Divadlo bez kliky. Na nádvoří radnice se budou odehrávat několikaminutová představení, variovaná dle nálad právě přítomného publika. Tentýž den večer se od 20 hodin na stejném místě představí sympatická parta kolem Tomáše, Matonohy a Pavla Lišky s názvem Komediograf. Diváky čeká série grotekních skečí a písniček. Už ve středu se ve 20 hodin v prostorách studia Českého rozhlasu Olomouc představí legendární muzikant Ivan Hajniš and The New Blues band. Krom těchto jednorázových akcí má diváctvo poslední šanci zažít Olomoucké barokní slavnosti. Báječná cesta proti proudu času se odehrává každý večer v Konviktu.

Kdo si raději užívá procházek v přírodě, může se vydat do zoo na Svatém Kopečku. V zoologické zahradě je příjemně a navíc je zde k vidění spousta mláďat - například vlčata, mladí zubři, žirafy či třeba surikaty. A pokud jde o dění ve městě, skončí přesun sloupů osvětlení na Dolním náměstí a pokračovat bude přetahovaná o podobu osvětlení na náměstí Horním. Pro soudní vsuvce v podobě předběžného opatření je nyní na tahu město.  

Autor: 
(mb)

Komentáře

how to buy atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg without prescription</a> atorvastatin 10mg ca