Díky Komediografu se z radnice nesl smích

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 18.7.2014

Pořádné cvičení (nejen) bránic přivezl do Olomouce Komediograf, kabaretní uskupení herců a komiků pod vedením Tomáše Matonohy a Pavla Lišky. Hodinu a půl se na zaplněné nádvoří radnice valily docela drsné scénky a písničky, v nichž kromě jmenovaných hvězd excelovaly skvělé dámy Míňa Chmelařová a Marie Ludvíková a pánové Jakub Žáček a Miroslav Kumhala. Pavel Liška, který do Olomouce dorazil na svém enduru, s nímž jinak brázdí silničky na Kavkaze, neopomněl fanynkám slíbil, že bude v noci sám na hotelu.  

Příští čtvrtek pokračují Olomoucké kulturní prázdniny koncertem osobité herečky a zpěvačky Szidi Tobias. Slovensko-maďarská šansoniérka se představí od 20 hodin. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

atorvastatin us <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg</a> order atorvastatin 10mg