Čtvrtý týden prázdnin jako ve žhavém Španělsku

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 21.7.2014

Na co se těšit ve čtvrtém prázdninovém týdnu? Kromě koupání na Poděbradech či na jednom z bazénů nebo návštěv co možná nejchladnějších míst, jako je třeba výstava Příběh kamene v suterénu barokní univerzity, pak především na další ročník báječného festivalu Colores Flamencos. Od čtvrtka do neděle se Olomouc promění v ohnivě barevnou flamencovou scénu. Kromě toho samozřejmě pokračují Olomoucké kulturní prázdniny, a to ve čtvrtek od osmi koncertem úchvatné dámy tuzemského i slovenského šansonu Szidi Tobias. Koncert se odehraje na nádvoří radnice. Sportovní fandy může zaujmout zápas Sigmy, kterou v sobotu čeká první ostré utkání - tentokrát jde o první kolo Poháru České pošty proti Slavičínu. 

I poté, co s mimořádným úspěchem skončily Olomoucké barokní slavnosti, se tedy v Olomouci opět máme na co těšit. Především Colores Flamencos je událostí, kterou by si žádný milovník skutečného REJE ve městě neměl nechat ujít. Vzpomínka na loňský koncert fenomenálního kytaristy Paca de Lucia nepochybně ještě nevybledla. Hlavní letošní hosté, tanečníci Ivan Vargas, Alba Heredia a Karime Amaya jsou skutečnou špičkou flamenca. Potkáme se na náměstí či na Výstavišti Flora? 

 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg for sale</a> purchase atorvastatin online