Litovelský Otvírák - velká pivní show už podesáté!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 7.8.2014

Přímo v pivovaru chutná pivo nejlépe! Dobře to vědí příznivci Litovelského Otvíráku, akce, která vloni přilákala více než deset tsíc návštěvníků! Jubilejní desátý ročník festivalu se odehraje v tuto sobotu! Návštěvníci se mohou těšit nejen na klasická i speciální piva, ale i na velmi nabitý hudební program. Vstup je bezplatný! 

Herec a zpěvák Jiří Macháček a jeho Mig 21, finalista soutěže SuperStar Petr Bende nebo skupina Mandrage se svým šlágrem Šrouby a matice. To je jen několik vrcholů z programu Otvíráku. O tom, že se tato událost těší velké oblibě, svědčí i dlouhodobě vysoká návštěvnost, kterou by mohly závidět i leckteré komerční festivaly. „Loni jsme v areálu našeho pivovaru přivítali více než 10 tisíc návštěvníků. Vedle hudebních hvězd totiž nabízíme i bohatý doprovodný program,“ vysvětluje záměry pořadatelů vedoucí marketingu Pivovaru Litovel Markéta Václavková.

Den před Otvírákem bude možné mezi 12. a 17. hodinou navštívit vyhlášené Muzeum pivovarnictví, které vybudovali místní nadšenci v čele s bývalým sládkem Miroslavem Koutkem. Brány Pivovaru Litovel se otevřou v sobotu 9. srpna v 10 hodin. Příchozí si budou moci prohlédnout prostory, kde se vaří pivo. V pravé poledne pak odstartuje tradiční cyklistický závod Free Litovel Bobr Bike, který účastníky provede podmanivou přírodou Litovelského Pomoraví. A po obědě se na hlavní scéně a na nádvoří rozběhne naplno kulturní program. Pro mladší návštěvníky je připravena i třetí, alternativní scéna, na níž se představí mnoho DJů s taneční hudbou mnoha žánrů.

Vedle hudby bude hlavním „tahákem“ sobotního programu i možnost ochutnat kompletní produkci pivovaru Litovel. „Vedle kompletního sortimentu našeho pivovaru jsme uvařili i několik piv speciálně pro tuto akci. Čepovat tak budeme například silnou světlou patnáctku nebo weizenbier,“ přibližuje nabídku Otvíráku sládek Pivovaru Litovel Petr Kostelecký. Dále bude možnost ochutnat svrchně kvašené extra hořké pivo IPA nebo nápoj, který se v poslední době těší nebývalému zájmu ‒ cider.

 

PROGRAM

Hlavní scéna

12.00 hod                start Free Litovel Bobr Bike

13.00 hod                MANDRAGE

14.30 hod                PETR BENDE se skupinou

15.50 hod                slavnostní naražení soudku s osobností

16.15 hod                GUEENIE

18.00 hod                DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND

19.30 hod                MIG 21

21.00 hod                UKULELE TROUBLEMAKERS

22.00 hod                ohňostroj

22.30 hod                TŘI SESTRY BANDITOS

Scéna nádvoří

12.00 hod  

PEPA BARTOŠ BAND

NOACO

16.00 hod     

KREYN

SÉRIE VL

PANTOCK

FOFROVANKA

BLACK SABATH DIO TRIBUTE

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

cheap lipitor 40mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg usa</a> buy atorvastatin 20mg generic