Pohádka o pračlovíčkovi a olomoucké reggae

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 13.8.2014

Dva další zápisy do dějin Olomouckých kulturních prázdnin 2014 přinese čtvrtek 14. srpna. Nejprve se na pódiu mezi Terezskou bránou a pivovarem Moritz představí v 16 hodin olomoucké divadlo Tramtárie s oblíbeným představením Pohádka o pračlovíčkovi, na stejném místě pak vystoupí večer v osm hodin kapela Homebwoyrasta. 

Pohádka o pračlovíčkovi přináší báječný výlet do světa dinosaurů, dinosauřic, ptakoještěrů a ptakoještěrek. Jde o trochu poučné, ale hlavně pořádně veselé vyprávění o tom, jak pračlovíček postavil první domeček, jak musel objevit, k čemu je dobrý oheň, jak vyzrál nad tyranosaurem a jak zjistil, že ve dvou jde všechno líp. Pohádka sklízí jeden úspěch za druhým, má za sebou evropské turné po Belgii, Lucembursku a Německu, získala cenu diváků na prestižním festivalu divadel pro děti Dítě v Dlouhé, který pořádá Divadlo v Dlouhé Praha. Účastnila se také mezinárodní přehlídky Jiráskův Hronov 2011. V roce 2010 vyhrála celostátní přehlídku divadla pro děti Popelka Rakovník 2010!

Kapela Homebwoyrasta je tvořena známými olomouckými muzikatnty, kteří plně propadli kouzlu stylu reggae. 

V obou případech je vstupné dobrovolné. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

lipitor 80mg drug <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 20mg</a> order atorvastatin 40mg