Maďarští mistři blues oživí Olomoucké kulturní prázdniny

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 20.8.2014

Olomoucké kulturní prázdniny pokračují ve čtvrtek dalším koncertem. Přijďte ve 20 hodin ke stage mezi pivovarem Moritz a Terezskou bránou a zažijete vystoupení maďarské kapely Jack Cannon Blues Band. 

Jak říkají znalci, takto precizní pojetí blues se příliš často nevídá ani v americké kolébce žánru. Kvarteto ze země čabajky, uheráku a Tokajského vína, jehož hlavní hvězdou je foukačkář a zpěvák György Zoltai, ovšem otrocky nepřehrává vzory, nýbrž přistupuje ke standardům tvůrčím způsobem a v neposlední řadě prezentuje i vlastní autorskou tvorbu. Dokonalá vzájemná souhra až jakási prorostlost všech čtyř muzikantů, která jim umožňuje zcela „volně dýchat“ i v rámci jasně vymezených pravidel.

V českých a moravských vodách je kapela Jack Cannon Blues Band doslova zjevením a miláčkem publika.Několikrát se objevili na festivalech Blues Alive, Bluesový Podzimek nebo Echo Blues Alive."Pár nap és irány Olomouc szabadtér, majd Prágában koncertezünk - Po pár dnech volna míříme na koncerty do Olomouce a Prahy..." píší na svých stránkách členové kapely. Přijďte si tedy poslechnout, zda mají nadšené ohlasy kritiky pravdu. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(rb)

Komentáře

generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg canada</a> order lipitor 20mg without prescription