Hra R.U.R otevře opravenou Tramtarii

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 17.9.2014

Jako v novém se budou konečně cítit diváci a návštěvníci olomouckého Divadla Tramtarie. Toto mimořádně oblíbené divadlo malého formátu totiž právě dokončilo celkovou rekonstrukci a diváci se mohou v nové sezóně těšit na výrazně příjemnější prostředí i divadelní zážitky. Za peníze z dotace od města Olomouce ve výši 960 tisíc korun má divadlo novou klimatizaci, sedačky a zcela přestavěné hlediště. Rekonstrukcí prošel i bar a zázemí pro herce. Celková výše nákladů na opravy a modernizaci divadla dosáhla částky 1 milion korun.

Ve čtvrtek bude proměněné divadlo představeno novinářům, na veřejnost dojde o den později. Na pátek 19. září je totiž připraveno od 19,30 večerní představení inscenace R.U.R. V tuto chvíli jsou už ovšem vstupenky rezervovány. Další reprízy jsou připraveny na 26. 9., 20. 10. a 31. 10. 

Kde rezervovat vstupenky? Na adrese http://tickets.colosseum.eu/tramtarie/hall?id=66307

 

Autor: 
(rb)

Komentáře

atorvastatin 40mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 40mg online</a> buy atorvastatin 20mg online