Legendy se vrací. Narozeninový koncert na Horním náměstí

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 7.10.2014

AC/DC, The Rolling Stones, Roy Orbison, Bryan Adams, Led Zeppelin... hity těchto a dalších slavných kapel a zpěváků v originálních úpravách zazní dnes v podvečer na Horním náměstí v Olomouci. Koncert zde totiž odehraje kapela Legendy se vrací. Tahle parta zkušených hudebníků, která společně hraje od roku 2003, založila svůj posluchačský úspěch na svébytné interpretaci proslulých perel bohaté rockové historie. V Olomouci zahrají od 17 hodin jako dárek k narozeninám primátora Martina Majora. 

Jak se to vůbec seběhlo, že narozeninovým dárkem je koncert? "Vše vyplývá ze shody okolností, která dává dohromady hektické volební období a oslavu mého životního jubilea. V rovině této druhé, osobní, mě nesmírně potěšilo, když mi zavolal kamarád, moderátor, textař a muzikant Petr Šiška s tím, že mi jako dárek k narozeninám zahraje s kapelou Legendy se vrací. Nepopírám, že mě to potěšilo a hned mě napadlo, že bych se o tento zážitek mohl podělit s vámi se všemi," vysvětluje Martin Major. "Přijďte, prosím, v úterý od 17 hodin na Horní náměstí. Muzikanti zahrají písně, které vás potěší, a na slosovatelnou vstupenku, kterou dostanete do svých schránek, můžete vyhrát atraktivní zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 15 tisíc korun nebo CD a DVD skupiny Legendy se vrací a Jarka Nohavici."

Bez ohledu na to, koho chce kdo v nadcházejících volbách volit, slyšet živě Pink Floyd či třeba Led Zeppelin v nezapomenutelném provedení je prostě dobrá nabídka... 

Fotogalerie: 

Komentáře

order lipitor 20mg online <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 20mg sale</a> lipitor usa