Gospel či panenka od Lucie Bílé - benefiční koncert proti šíření eboly

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 8.12.2014

Benefiční adventní koncert, jehož výtěžek podpoří Dětský fond UNICEF v boji proti šíření viru ebola v Africe, připravila olomoucká nezisková organizace Crosspoint. Návštěvníci se mohou těšit na soubor Alfa Gospel Praises či na úspěšnou polskou sopranistku Annu Butkiewicz. Vrcholem večera, kterým hosty provede Aleš Juchelka, bude dražba panenky, již pro UNICEF vyrobila Lucie Bílá. Koncert se uskuteční v sobotu 13. prosince od 19 hodin v hlavním kongresovém sále centra BEA Centra Olomouc

„Touto akcí chceme podpořit boj organizace UNICEF proti viru ebola. Ráda bych poděkovala všem, kteří nám v našem úsilí pomohou a přispějí do sbírky pro děti postižené touto nemocí, ať již formou daru, účastí na koncertě či zakoupením výrobků UNICEF,“ řekla Ester Rážová z neziskové organizace Crosspoint Olomouc.

Součástí večera bude také prodej panenek vyrobených dětmi a dobrovolníky z projektu Adoptuj panenku a zachráníš dítě. „Hlavní panenkou, která se bude tento večer dražit, je panenka od Lucie Bílé, kterou zpěvačka vlastnoručně vyrobila,“ prozradila Pavla Gomba, ředitelka UNICEF ČR, která během koncertu představí práci organizace v boji proti šíření viru ebola v západní Africe. 

Alfa Gospel Praises je tuzemské gospelové uskupení, které používá klasickou instrumentální sestavu tohoto žánru, tedy hammondové klávesy, klasické piano, baskytaru a bicí, z jeho projevu je ale patrné, že milují jazz a především bigbít.

Koncert se koná za podpory senátora Martina Tesaříka, partnery akce jsou IT společnost TESCO SW a Moravská vysoká škola Olomouc.

Autor: 
(red)

Komentáře

buy generic lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg without prescription</a> purchase atorvastatin sale