Který z nich je nejkrásnější? Vybírejte stromečky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 11.12.2014

Školáci je nazdobili, vy můžete vybírat, který z nich je nejkrásnější? Stejně jako v předchozích letech i letos probíhá soutěž ve zdobení vánočních stromečků pro školy v Olomouci. Jedná se o práci týmů ze třinácti mateřských a základních škol. Stromečky jsou vystaveny na nádvoří radnice. 

Dnes v poledne byl dozdoben poslední stromeček a na nádvoří jsou už připraveny i hlasovací lístky. V pátek po 9 hodině bude hlasování uzavřeno, všechny lístky sečteny a výsledky pak budou vyhlášeny od 13 hodin na Horním náměstí. „Věřím, že vás potěší nejen zručnost dětí, které vyrábí všechny ozdoby ručně, ale stromečky se stanou inspirací při letošní vánoční výzdobě,“ říká tamara Hegerová z oddělení kultury olomouckého magistrátu. Pohled na třináct nazdobených smrčků navozuje vánoční atmosféru možná ještě lépe než trhy na náměstí :-)

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor without prescription <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 10mg online cheap</a> lipitor 80mg without prescription