Kam v neděli? Do divadla, pane premiére!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 21.12.2014

Máte-li už doma uklizeno, napečeno a připravené dárky, je Zlatá neděle ta pravá chvíle pro vychutnávání finále adventního období. A i když to všechno ještě nemáte, stejně je fajn udělat si na chvíli volno a nechat se bavit někým jiným. 

V Olomouci se v neděli 21. prosince nabízí například program vánočních trhů na Horním náměstí. Odpoledne přijdou dva revivaly, nejprve Bee Gees a následně Boney M, načež večer v 19 hodin nabídne vytvoření té pravé předvánoční nálady zpěvák David Spilka prostřednictvím akustického koncertu. V obchodním centru Olomouc City začíná už ve 14,15 daší akustické vystoupení, a to v provedení šumperské kapely o5&Radeček

Šanci, a to velmi zajímavou, mají ale i divadelní diváci. V 19 hopdin totiž začíná v Divadle na Šantovce představení pražského Divadla Bez zábradlí Jistě, pane premiére! V satiře ztvárněné na motivy stejnojmenného britského sitcomu, plné vtipných situací, řízných slovních smečů a přívalů nových hlášek, jde samozřejmě především o komickou stránku politického zákulisí. Ve Velké Británii láme tato divadelní komedie od roku 2010 divácké rekordy a aspiruje na nejúspěšnější hru desetiletí. V České republice hru adaptovalo Divadlo Bez zábradlí. V hlavních rolích tak můžete vidět Karla Heřmánka, Danu Morávkovou či třeba Stanislava Zindulku

Nadále samozřejmě probíhají Olomoucké vánoční trhy na Horním a Dolním náměstí a také trhy Vánoce Flora v novém pavilonu A. 

Chcete-li zkusit něco výrazně komornějšího než nabízí poněkud rušná Olomouc, vydejte se do Velké Bystřice. Tam v 16 hodin začíná zpívání vánočních koled u stromečku na náměstí a pouštění skořápkových lodiček po Mlýnském náhonu. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin 80mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg sale</a> atorvastatin price