Ohňostroj si tentokrát užijí i děti. Bude až na Nový rok!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 29.12.2014

Nově pojatou oslavu konce starého a začátku nového roku tentokrát zažijí Olomoučané. Dosavadní tradice se mění především v termínu oslavy s ohňostrojem – vše se totiž na Horním náměstí odehraje až v podvečer 1. ledna, což znamená, že se sváteční akce mohou zúčastnit celé rodiny i s dětmi.

Právě na děti je také zaměřena podstatná část programu. "Dosavadní silvestrovské půlnoční ohňostroje byly dětem fakticky nedostupné, což chceme touto novou koncepcí změnit," vysvětlil náměstek primátora pro kulturu Pavel Urbášek

Novoroční oslavy se odehrají na pódiu u Sloupu Nejsvětější Trojice. Program začíná v 17 hodin, zpívat zde bude vítěz mezinárodní talentové soutěže Elly Jay a připravena je také pohádková diskotéka plus soutěže pro děti. Krátce před šestou hodinou na pódiu vystoupí primátor města Olomouce Antonín Staněk. V 18 hodin pak vypukne veliký novoroční ohňostroj. Ten by měl dle zpráv z radnice trvat asi deset až dvanáct minut. 

 

 

 

Scénář oslav:

 

16:50 zahájení programu, kterým provází moderátor Marek Zahradníček

17:00 program pro děti

17:55 moderátor vítá na pódiu primátora, který pronese novoroční pozdrav

18:00 novoroční ohňostroj 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg us <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg over the counter</a> lipitor online order