Plesová sezóna je v plném proudu. Kam se vydáte vy?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 6.2.2015

Tanec, sváteční a společenská atmosféra, dámy v nádherných róbách, pánové v důstojných oblecích. Anebo třeba v kovbojské vestě s kloboukem a ostruhami? Nebo rifle, kožené boty a rockewrské kovové ozdoby? Jak je libo. Plesová sezóna v Olomouci je v plném proudu a nabídka je pestrá. Pokud by chtěl někdo stihnout všechny parkety, bude mít opravdu co dělat. Díky modernizovanému Pavilonu A olomouckého výstaviště navíc přibylo pořadatelům i další důstojné místo pro plesovou zábavu všeho druhu. 

Dnes večer zvou na Lidový bál ve stylu filmu Limonádový Joe olomoučtí lidovci. Ples KDU-CSL začíná v 19 hodin právě v rekonstruovaném pavilonu A. V Regionálním centru Olomouc dnes rovněž v 19 hodin začíná 6. Reprezentační ples Konzervatoře Evangelické akademie. Clarion Congress Hotel zvev sobotu 7. února pro změnu na Ples zubařů, kde se můžete setkat se svými dentisty výjimečně bez hrůzy ze zubní vrtačky.

Plesy a bály pokračují i o dalších víkendech. Těšit se lze krom klasických nabídek i na netradiční Rockový ples, univerzitní ples, Anteples ve stylu první republiky či bigbítový Muzikantský ples v blízkém Štěpánově. Vybrat se z letošní nabídky olomouckých plesů rozhodně dá... Takže hurá na parket! 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

atorvastatin pill <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 20mg us</a> cost atorvastatin 40mg