Nezapomeňte na dobré jídlo! Garden Food Festival bude lákat po celý víkend

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 15.5.2015

Kulinářská překvapení, dobroty ze všech koutů světa, porcování obřích mořských ryb a spoustu dalších zážitků ze světa kuchyně nabídne o víkendu první ročník Garden Food Festivalu. Desítky nejlepších kuchařů a restauratérů předvedou své umění, které dokáže ocenit i úplný laik, uprostřed krásných Smetanových sadů. Skvělá kombinace. 

Brány tohoto festivalu dobrého jídla budou otevřené v sobotu od 10 do 20 a v neděli od 10 do 17 hodin. Zakoupíte vstupenku, dostanete festivalový katalog, plánek a příbor. Nakoupíte také speciální festivalové grešle, protože za žádnou jinou měnu v areálu nakupovat nelze. No a pak už se vydáte mezi stánky, které budou přitahovat vaši pozornost nebesky dobrým jídlem nebo ďábelsky neodolatelnou vůní. V tom je totiž jednoznačná výhoda kvalitní gastronomie, že dokáže útočit na několik smyslů současně. Takže nepočítejte s tím, že byste se dokázeli mezi všemi těmi nabídkami jen tak procházet. Ovšem pozor - na druhou stranu nejde o žádnou soutěž v přejídání. Umělci chuťových pokladů zde totiž budou nabízet degustační porce, což ostatně také odpovídá hodnotě jedné grešle, kterou pořídíte za pětadvacet korun. Nečekejte tedy talíř napěchovaný vepřovým a knedlíky až po okraj... 

Budete-li potřebovat po ochutnání všech těch krevet, husích jatýrek, lanýžů a dalších perel světových kuchyní trochu vytrávit, stačí se zaměřit na květnovou krásu Smetanových sadů a nebo využít možnost bezplatné návštěvy zdejších palmových skleníků. 

Program na tenhle víkend opravdu chutná i voní dobře...

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 80mg cheap <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg for sale</a> buy atorvastatin 10mg for sale