Povedený olomoucký víkend. Děkujeme za vaše fotky!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 17.5.2015

Podle toho, jak to od pátku do neděle vypadalo, se Olomouc tentokrát dobře bavila. A náš malý pokus vyšel také dobře - na naši nesmělou výzvu zareagovalo hned několik čtenářů, kteří nám poslali své víkendové snímky. Mockrát děkujeme a s potěšením zveřejňujeme!

Při pohledu do hlavních mainstreamových médií se zdá, že o víkendu Češi nedělali nic jiného než trpěli s českými hokejisty v semifinále a marném boji o bronz. Není to tak. V Olomouci jsme šli třeba na fotbal, do Smetanových sadů na prvotřídní skvělé a luxusní pochoutky, do železničního muzea obdivovat (nejen) parní lokomotivy, užívali jsme si páteční muzejní noc, fandili hasičským přeborníkům, prožívali představení na Divadelní Floře  nebo se jen tak těšili z krásné Olomouce v krásném počasí. A určitě bylo dost i toho, co jsme v Olomouckém REJi ani nezaznamenali. 

A ačkoliv občas mezi skeptickými Olomoučany zaznívají pochybovačné hlasy o tom, že by se v Olomouci mělo někdy něco dít, přesto to tak je. Tenhle víkend byl co do akcí velmi příjemný, a podobné budou i ty další. Příští sobotu, tedy 23.5., můžete prožít celý den jako Turisté ve svém vlastním městě. Zahájení turistické sezony znamená spoustu atrakcí zdarma, aby i Olomoučané věděli, co jejich město turistům nabízí. Můžeme se projet na motorové výletní lodi po Moravě, navštívit další nově otevřené forty nebo se podívat do Pevnosti poznání. Poslední víkend v květnu, tedy 30. a 31. 5., bude hlavním tahákem festival, který si oblíbili milovníci piva a muziky, tedy Beerfest! Hned první víkend v červnu, 6. a 7. 6., se budou odehrávat nově pojaté Svátky města Olomouce, včetně koncertů, velké bitvy a dalších legrácek. A potom už začne fotbalové Mistrovství Evropy do jednadvaceti let, Olomoucký 1/2Maraton, následovaný koncertem operní hvězdy Ildebranda d´Arcangela, a další a další. Tedy nuda asi nehrozí. 

Bavte se, užívejte si Olomouc, foťte a své úlovky posílejte k nám. Znáte to - sdílená radost je vždycky větší! :-) Snímky můžete posílat přes facebookový profil a nebo na mailovou adresu olomoucky.rej@seznam.cz. Těšíme se!!! 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor online <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 80mg</a> order atorvastatin generic