Hurá na Poděbrady! Dětský den začíná.

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 30.5.2015

Další důvod, proč navštívit Poděbrady - nedělní Dětský den. Po dnech příprav, úklidu a sečení trávy bude zítra areál přírodního koupaliště připraven pro všechny, kdo se rozhodnou strávit příjemnou neděli pohodově i aktivně. 

Dětská neděle nabízí více než bohatý program pro děti, v restauraci Terasa připraví teplé a voňavé občerstvení a všude kolem je čistá voda na koupání, což potvrzují i olomoučtí hygienici. Pokud si méně otužilí plavci ještě netroufnou do vody, nemusí smutnit - připravené budou i loďky na vyjížďky po jezeře.

„Přijďte spolu se svými dětmi oslavit jejich den zábavně a sportovně. Mohou se naučit něco nového - žonglovat, chodit po laně či zahopsat si ve skákacím hradu, zahrát pohybové hry nebo si nechat vytvořit balónkové zvířátko,“ zvou pořadatelé se spolku Olomoucké Poděbrady.

Dětský den na Poděbradech začíná už v 10 hodin. Na místě bude balónkový klaun, můžete se například učit žonglovat, od 17 hodin zahraje folkrocková kapela Noaco.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg oral</a> buy generic lipitor 10mg