Místo práce v kanceláři hrabali seno. Energetici pomáhali na Sluňákově

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 16.6.2015

Elektromontéři z celého regionu, pracovnice zákaznického centra z Olomouce i operátorky call centra Skupiny ČEZ ze Zábřehu na Moravě se v rámci programu Čas pro dobrou věc zapojili do údržby a zvelebování centra ekologických aktivit Sluňákov i Domu přírody Litovelského Pomoraví v Horce nad Moravou.

„Dobrovolníci nám pomohli s údržbou areálu. Hrabali a odklízeli seno, obsekávali keře, umývali prosklenou fasádu nízkoenergetického domu. Pracovali velmi dobře a stihli udělat většinu toho, co jsme pro ně měli přichystáno. Opravdu jsme byli mile překvapeni jejich pracovním nasazením,“ nešetřil chválou zástupce ředitele Sluňákova Přemysl Heralt. Spokojení byli i zaměstnanci, například pracovnice olomouckého zákaznického centra. „Oproti každodenní práci v kanceláři je to milá změna. Navíc prostředí Sluňákova je úžasné. Jsme rády, že můžeme přispět ke kultivaci místa, které je jen kousek od Olomouce a kam můžeme třeba přijet s rodinami na kole nebo vlakem,“ shodly se Irena, Helena, Karin a Tereza.

Projekt firemního dobrovolnictví Čas pro dobrou věc organizuje Skupina ČEZ od roku 2008. Každý zaměstnanec si může vybrat, jaké veřejně prospěšné organizaci nabídne své síly nebo vědomosti. Letos podpoří energetici svou prací více než 50 neziskovek.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 10mg online <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin over the counter</a> buy lipitor pills