Víkend charitativní terapie pro vaše čtyřnohé miláčky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 20.6.2015

Sdružení Pomocné ruce se zabývá charitativní činností, orientovanou nikoliv na lidi, ale na zvířata. Opuštěná, zraněná, bezprizorní. V poslední červnový víkend pořádá sdružení akci, jejíž výtěžek má pomoci nalezeným psům, kteří přechodně žijí v olomouckém depozitu. Vaše pomoc přinese zlepšení podmínek pro nalezená zvířata i prospěch pro vašeho psa. Za příspěvek se mu totiž dostane terapie dle osvědčené Dornovy metody

Jak se zúčastnit charitativní terapie pro Vašeho čtyřnohého přítele? Zavolejte na 735 027 822, společně probereme a domluvíme den i čas, kdy vám terapie nejlépe bude vyhovovat. Pošlete na transparentní účet Pomocných rukou částku 500,- za terapii. Do zprávy uvedete charitativní víkend DM a Vaše příjmení. (č.ú. Fio banka 2500266592/2010). Poté se už můžete dostavit dle domluveného termínu do OC Haná i se svým mazlíčkem na terapii. 

Základní a nejdůležitější význam Dornovy metody je navrácení kloubů a obratlů do fyziologické, tedy správné polohy. Je to jemná manuální terapie prováděná v dynamice svalového aparátu. Toto se děje volným a přirozeným pohybem za aktivní účasti pacienta. Tímto pohybem se obchází svalová ochrana, zaměstnané svaly nám umožní volnou manipulaci s klouby i obratli. Zároveň dochází i k uvolnění blokád ve tkáních a na energetických drahách. Navrácením kostí na své fyziologické místo se vyrovnává celková statika i dynamika.  Lidmi i zvířaty je tato metoda velmi dobře přijímána. Dornova metoda je jednoduchá, efektivní a rychlá možnost, jak nastolit rovnováhu v organismu.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor price <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin 40mg</a> oral atorvastatin 80mg