Jihoafrická hvězda rozzáří kulturní prázdniny

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 5.8.2015

Renomé zpěvačky Melanie Scholtz z JAR roste a šíří se po celém jazzovém světě. Její jméno je dobře známo nejen v rodné Jižní Africe, ale i jinde ve světě a rovněž tak u nás. Melanie vystupovala mimo jiné také v Nové scéně Národního divadla. Zítra se představí publiku v Olomouci. O jejím umění svědčí několik mezinárodních ocenění i spolupráce s velkými hvězdami. 

Krásná a charismatická zpěvačka se sametovým černošským hlasem je ztělesněním dokonalé lidské harmonie a mimořádného talentu. Jejími přednostmi jsou kromě perfektního hlasu také přirozenost a celkově velmi pohodové působení. Svým vystupováním si už od dětství dokázala získat nejen laickou veřejnost, ale okouzlila i uznávané hudebníky a kritiky. O tom svědčí jak její spolupráce s veličinami jako Al Jarreau a JoeMcBride, tak i několik prestižních ocenění z oblasti nejen jazzové tvorby - Standard Bank YoungArtistaward 2010, Winnerof Jazz á Juan Rélévationcompetition 2012 a další.

V Olomouci se Melanie představí ve čtvrtek od 20 hodin na pódiu u Terezské brány, jedná se o vystupení v rámci Olomouckých kulturních prázdnin. Olomoučané si mohou sami zkusit, jaký požitek přináší projev a jedinečný hlas Melanie Scholtz. Zpěvačku doprovodí československé trio předních hudebníků ve složení: Tomáš Jochmann - klavír, Lukáš Kytnar - kontrabas, Roman Vícha - bicí. Vstupné je dobrovolné. 

 

Poslechněte si sametový hlas jihoafrické jazzmanky: https://www.youtube.com/watch?v=ke4aQnuQpsg

 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

purchase lipitor pill <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 20mg pills</a> buy generic atorvastatin 20mg