Akrobaté nad řekou, letní kino, noční párty. Olomoucký přístav žije!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 5.8.2015

"Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným"... Ale kdepak, na OLOLODI a v olomouckém přístavišti tato okřídlená věta z legendárního filmu Rozmarné léto neplatí. Přijměte pozvání na dnešní jedinečnou akci a seznáte, že tento způsob léta stojí za to!

Hlavním leitmotivem večera je letní kino na řece. Ololoď se pro jeden večer změní v pódium, přibude na ní plátno. "Budeme promítat na palubu lodi, na níž bude plátno a diváci budou mít jedinečnou možnost shlédnout film Rozmarné léto přes řeku Moravu," slibuje Šimon Pelikán,kapitán Ololodi. Promítání ale není jediným tahákem. Film začíná ve 21 hodin, předtím ale můžete sledovat či sami zkusit pokusy o překonání řeky na laně, vyzkoušet nabídku pivovaru Chomout nebo si jen tak užívat atmosféru u řeky.  

Akci, která je zdarma, pořádá Ololoď společně s Pivovarem Chomout a za podpory Pastiche Film

Program

Od 18:00 exhibice Slack line přes ŘEKU! ...
21:00 začátek promítnání kultovního filmu, ideálního pro přístaviště, Rozmarné léto http://www.csfd.cz/film/6667-rozmarne-leto/

23:00 AFTER PARTY ...na OLOLODI..
- Kultovní Dj OLOLOĎ
- DJ Pepek OLOLOĎ

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor online <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg usa</a> order lipitor 40mg sale