Čiči...chcete ke kávě i mléko do misky? Tady kočičí kavárna.

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 4.10.2015

Na stole kočičí hračka. Vedle na parapetu kočičí pelíšek a úkryt. Na zemi spousta hraček, misky a hlavně kočky. Zatím prý čtyři. Jsme v kočičí kavárně. 

Příjemná vila, kdysi sídlo jesliček, už jednu kavárnu hostila. Posledních pár dní tady je kavárna nová, tak trochu jiná. Kavárna kočičí. Můžete si zde dopřát vše podstatné, co ke kavárně patří, X druhů kávy, zákusky a klid v milém prostředí. Navíc tady ale opravdu mají kočky. Pokud máte psa nebo alergii na kočičí srst, nechoďte sem. Pokud jste zvědaví, chcete si ulevit od stresu a shonu a nebo kočky přímo zbožňujete, bude to tu pro vás ráj. "Naše kočky jsou z útulku, samozřejmě jsou všechny ošetřené, odčervené a očkované, takže z hygienického hlediska je všechno v pořádku," ujišťuje jedna ze sympatických dívek z kavárenského personálu.

Cofee Cat tady funguje teprve pár dní, v některých městech v tuzemsku už tahle novinka nějakou dobu frčí, a do Evropy se prý dostala před časem z Číny. Takže v něčem můžeme i my kopírovat Čínu, nemusí být ten tok napodobování jen jednosměrný... :-) A tenhle případ je vážně dobrý. Můžete jen tak popíjet kávu, můžete si ale s malými obyvatelkami kavárny klidně i pohrát, pokud tedy zrovna mají náladu na mazlení či na hru. Ony jsou tu doma, vy jste hosté, a tak se pravidla do značné míry řídí právě podle nich.  

Nevěříte? Chcete zkusit? Najdete ji na Vídeňské, kousek od starého autobusového nádraží. 

A mimochodem, nedaleko odsud nedávno otevřeli ještě jednu podobnou kavárnu. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 80mg uk <a href="https://lipiws.top/">lipitor generic</a> order atorvastatin 20mg pill