Světluška, Stromovous či Rolnička, to už tu bylo. Jak pojmenujete strom letos?

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 13.10.2015

Chcete se podílet na letošní vánoční atmosféře v Olomouci? Pak se můžete i vy zapojit do soutěže o nejlepší jméno pro vánoční strom, který bude po roce zdobit na Horním náměstí centrální prostor před radnicí.

V Olomouci má soutěž o pojmenování stromu už mnohaletou tradici. Stromovous, Světluška, Radovánek, Jiskřička, Jehlička, Mašlička a Rolnička, Snílek a Lucinka, právě tak se jmenovaly olomoucké vánoční stromy v minulých letech. Po roce je tady další šance zapojit se do vymýšlení jména. „Letos vyhlašujeme už devátý ročník této oblíbené soutěže. Musím říct, že je opravdu potěšitelné vidět, jaký zájem Olomoučané mají o Vánoce ve městě, a to už od těch nejmladších generací,“ uvedl náměstek primátora Pavel Urbášek.

Výtvarně zpracované návrhy se jmény vánočních stromů mohou zájemci zasílat do pátku 13. listopadu na adresu Magistrát města Olomouce, Tamara Hegerová, oddělení kultury, Horní náměstí – radnice, 779 11 Olomouc. Nezapomeňte na zadní stranu svých návrhů napsat kontaktní údaje.

Vyhlášení výsledků soutěže bude součástí zahájení Vánočních trhů 22. listopadu, vítězný návrh získá cenu od primátora města Olomouce Antonína Staňka.

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 80mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 10mg for sale</a> how to buy atorvastatin