Hráči Sigmy spolu s modelkami a Gabrielou Frankovou v boji proti rakovině

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 7.11.2015

Sobotní benefiční galavečer slibuje estetické zážitky a současně pomoc nadaci Rakovina věc veřejná. Galavečer v hotelu NH Collection Olomouc Congress přinese kromě jiného módní přehlídku, v níž se v roli modelů představí i fotbalisté SK Sigma Olomouc a s nimi profesionální modelky. 

Můžete se samozřejmě těšit na příjemnou akci a v příjemném prostředí olomouckého luxusního hotelu, výtěžek ze vstupného navíc podpoří charitativní činnost. "Nákup vstupenky v hodnotě 399 korun považujeme za projev podpory nadační činnosti a rádi vám vystavíme daňový doklad," vzkazují pořadatelé. 

Módní složku galavečera zajistí kolekce z tvůrčí dílny Miklosko fashion design. Na přehlídkové molo vyrazí hráči SK Sigma Olomouc Václav Vašíček, David Houska, Denis Cana, Uroš Radaković, Šimon Falta, Jakub Plšek a marketingový manažer David Holly. Tentokrát budou na přehlídkovém mole předvádět módní kolekce s modelkami v čele s Gabrielou Frankovou, Českou Miss 2014. Zpívat vám bude zpěvačka Kate Matl, večerem vás doprovodí moderátor Libor Bouček. 

Sobotního galavečera se samozřejmě můžete zúčastnit také vy. Vstupenku v hodnotě 399 Kč lze rezervovat na e-mailech: rezervace@vecverejna.cz, grmolenska@vecverejna.cz nebo kavanova@vecverejna.cz; případně na telefonních číslech: 777 341 150 nebo 773 209 573. Nákupem vstupenky podpoříte celkový výtěžek večera. 

Benefiční večer začíná ve 20 hodin.

Ilustrační foto: verino.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

cost lipitor 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg brand</a> order lipitor 80mg pill