Blaničtí rytíři a další nastupují do služby! Dobročinná punčová sezóna začíná

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 20.11.2015

Vánoce, dobrá vůle a pomoc bližnímu. V neděli začínají Vánoční trhy Olomouc a s nimi také tradiční série dobročinných akcí. Každý den můžete udělat něco pro bližní při návštěvě stánku Dobrého místa pro život. Pokaždé zde najdete jiný tým, který bude shánět prostředky pro některý bohulibý účel. Start je už v neděli a obstarají ho zkušení Blaničtí rytíři! 

Provoz stánku Dobrého místa pro život začíná na Horním náměstí v neděli už dvě hodiny před rozsvícením stromečku, v 16 hodin. První výtěžek bude věnován na pomoc speciální mateřské školičce Blanická. To je místo, kde výjimka tvoří krásu - školka se zaměřuje na děti s autismem. "Setřeste ospalost, seberte zbytky rytířskosti a přijďte podpořit dobrou věc!" vzkazují blaničtí rytíři Marek Pazdera, Jan Holpuch a Martin Major + Sexy Mamas a s nimi Blanický tým! 

Den poté, v pondělí, nastupuje složený tým redakce magazínu OL4you a ESMEDIA Interactive. "Kromě punčů, které vám velmi rádi budeme nalévat, se můžete těšit také na něco na zakousnutí!" lákají hlavní aktéři dne, který bude zaměřen na pomoc olomouckému týmu sledge hokejistů SOHO, tedy sportovcům se zdravotním handicapem.

I v dalších dnech bude u tohoto stánku otevřeno ve prospěch různých potřebných organizací a spolků, jako je třeba Dětský domov Olomouc, Tyfocentrum Olomouc, Ranná péče - Tam Tam, Hospic na Svatém Kopečku nebo Denní stacionář Jitro. Do pomoci se zapojí kromě mnoha jiných i olomoučtí fotbalisté a hokejisté. Přikládáme přehled akcí až do konce Vánočních trhů do 23. prosince, můžete si vybrat, a nebo ještě lépe přijít každý den. "Každý den jiná společnost pro jinou skupinu potřebných. Moc děkujeme všem, kteří se u nás opíjejí," dodávají na závěr s úsměvem a nadsázkou pořadatelé z organizace Dobré místo pro život. Přijďte pomoct; stojí to za to!

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

order lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">order lipitor 80mg online cheap</a> buy atorvastatin 20mg pill