Pštrosí guláš nebo kohoutí vývar. Garden Food festival je na Vánočních trzích

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 4.12.2015

Už jste někdy ochutnali pštrosí guláš nebo dlouze tažený vývar z francouzského kohouta z volného chovu? Zastavte se na stánku Garden Food Festivalu u kluziště na olomouckém Dolním náměstí. Nabídku doplňuje originální hanácká specialita - taštičky z bramborového těsta plněné škvarky nebo uzeným, které na místě pečeme v troubě a snoubíme s bystročickým zelím. Stánek nemůžete minout - ze stěn se na vás směje Zdeněk Pohlreich a Eliška Bučková.

Přípravy na Garden Food Festival jsou v plném proudu, festival gastronomie a skvělého jídla tentokrát otevře své brány 14.-15. května 2016. Ve Smetanových sadech na Výstavišti Flora rozšíří pořadatelé areál o několik stovek plošných metrů, aby se návštěvníci cítili i ve "špičce" vzdušně Lidé se mohou těšit na většinu špičkových restaurací z letošního GFF i další oslovené, nebudou chybět speciality jako husí játra, hmyz, chilli, lanýže, čoko lahůdky a další, zúčastní se i výrobci regionálních produktů a minipivovary. Na pódiu se opět objeví Zdeněk Pohlreich, Jaroslav Klár či Eliška Bučková, chystá se show s chilli papričkami, vaření s lanýži nebo kuchařské souboje.

Ilustrační foto: stylecounsel.com.au

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

purchase lipitor without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin sale</a> order generic lipitor 20mg