MissOK má novou patronku. Stala se jí půvabná Jana Doleželová

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 9.12.2015

Patronkou třetího ročníku soutěže MissOK neboli Miss Olomouckého kraje se stala známá rodačka z tohoto regionu Jana Doleželová. Ta se pyšní titulem Miss ČR 2004 a postoupila do TOP 15 tehdejší Miss World. Má za sebou úspěšnou dráhu na poli modelingu. Dalším lákadlem pro dívky je garantovaná účast jedné z finalistek na celosvětové soutěži Miss Tourism. 

Soutěž MissOK není jen o kráse. Díky spolupráci s odborem školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu se snažíme studentkám poskytnout platformu k získání cenných zkušeností. V soutěži jde také o komunikační schopnosti dívek, jejich prezentaci, dovednosti a další faktory. Jana Doleželová je tou správnou osobou, která je schopna dívkám předat to, co se naučila v modelingu i svém profesním životě. Nejde jen o čestnou funkci, Jana bude s dívkami v kontaktu a bude jim v průběhu soutěže pomáhat.

Život v showbyznysu a modelingu jste částečně opustila a začala se více věnovat svému povolání v oblasti farmacie. Jak na ta léta spojená se ženskou krásou vzpomínáte?

Showbusinessu se věnuji dodnes v rámci moderování společenských akcí. Modelingu jsem se věnovala především proto, že mi umožňoval v rámci práce mé oblíbené cestování. Navíc je to nejlepší studentská brigáda. Moje vzpomínky jsou hezké a mohu doporučit.

Co pozitivního mohou dívkám přinést podobné soutěže?

Zkušenosti, sebevědomí, samostatnost, schopnost vystupovat na veřejnosti.

Již v lednu se uskuteční casting MissOK. Co byste holkám poradila? Proč se vlastně přihlásit? 

Poradila bych jim především, aby byly při castingu a soutěži přirozené a nervozitu hodily stranou. Důležitá je také jedinečnost, čili zamyslet se nad tím, čím mohou porotu zaujmout.

Nejen z oblasti modelingu máte množství zkušeností. Kdybyste holkám mohla předat nějaké „životní moudro“, co by to bylo?

Když jdeš nahoru, nezapomeň uctivě všechny zdravit, můžeš je potkat, až půjdeš třeba někdy dolů. A také: Nezapomínej na staré známé pro nové.

 

Dívky, které se dostanou do finálové dvanáctky, se tak mohou těšit na Janu Doleželovou. Co ještě soutěž přináší? Všechny finalistky zažijí víkendové soustředění all inclusive ve Sport & Relax areálu Bozeňov a získají smlouvu s prestižní brněnskou modelingovou agenturou s dvacetiletou historií D.F.C. FASHION CLUB. Díky této spolupráci garantujeme jedné finalistce také účast v renomované celosvětové soutěži Miss Tourism. A je velký předpoklad, že se soutěž uskuteční v jedné z exotických destinací.

Casting se uskuteční 15. ledna a je možné se registrovat na webu soutěže (www.missok.cz).

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor medication <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg sale</a> buy atorvastatin 40mg online