Hanácký bál a ples budoucích zdravotních sestřiček, to vše dnes večer

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 16.1.2016

Sobota je dnem zaslíbeným plesům. Dnes se v Olomouci konají hned dva. Jeden z nich je určen především pro milovníky folkloru, a to konkrétně hanáckého.

Ples Střední zdravotnické školy Emanuela Pöttinga hostí krásné prostory pavilonu A Výstaviště Flora. Ples, který je spojen s tradičním stužkováním studentů a studentek čtvrtých maturitních ročníků, začíná v 19 hodin. Vstupné činí 250 Kč na sezení a 180 Kč na stání a vstupenky lze zakoupit na místě.

Hanácký bál, to je večer, kdy plesá srdce každého pravého Hanáka. Těšit se můžete mimo jiné na exkluzivní hosty Hanu a Petra Ulrychovi, hrát bude mimo jiné také cimbálovka Záletníci i hanácká lidová muzika. Návštěvníci v kroji mají už tradičně vstup zdarma! Hanácký bál začíná v 19 hodin v Regionálním centru Olomouc.

Fotogalerie: 

Komentáře

buy atorvastatin no prescription <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor 80mg online cheap</a> buy lipitor pills for sale