Garden Food Festival: svátek lahodných chutí ode dneška nabízí vstupenky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 1.2.2016

Vloni byl úspěšný, letos chce být ještě lepší a ještě chutnější. Festival špičkové gastronomie, který vloni do Smetanových sadů přilákal tisíce návštěvníků, se letos chystá na druhý ročník. Do předprodeje byly právě teď uvolněny vstupenky, a to za výhodnější cenu. Připravte si chuťové pohárky, už se to blíží! 

Vstupenky na druhý ročník Garden Food Festival, který se uskuteční 14. a 15. května, jsou již v prodeji. V síti Ticketstream a na obvyklých místech – v Informačním centru Olomouc v podloubí radnice a v Bounty Rock Cafe - jsou k dostání za rovnou stokorunu, varianta s 10 grešlemi přijde na 350 korun. Na místě zaplatí návštěvníci za vstup do areálu 150 korun. Děti do 140 centimetrů mají vstup zdarma.

Návštěvníci se mohou těšit na dvacítku vybraných restaurací z Olomouckého kraje, zajímavé kuchyně z celé republiky i ze zahraničí, delikatesy jako jsou hmyzí speciality, lanýže či husí játra. Stejně jako loni bude velkým magnetem program na pódiu. Své kuchařské umění předvede Zdeněk Pohlreich s Eliškou Bučkovou, regionální špičky Jaroslav Klár či Přemysl Forejt, na pódiu se představí i „lanýžový kuchař“ Radim Svačina nebo Chilliman, který sklidil velký úspěch se svou papričkovou show. Další nové, velmi zajímavé a populární hosty budeme postupně odtajňovat. Lidé mohou ochutnat speciální kávy, olivové oleje, sýry, sushi, husí a kachní delikatesy, oslí speciality, vegetariánská jídla, sladkosti z nejlepších cukráren, molekulární gastronomii, různé druhy piv, vín či destilátů. Navštívit mohou stánky nejlepších českých restaurací i vysokoškolské menzy, ze zahraničních kuchyní se představí Poláci, Chilané či Italové. Samostatnou sekci tvoří nejlepší regionální produkty – sýry, uzeniny, cukrářské výrobky či piva z minipivovarů. Pořadatelé nezapomínají ani na děti, pro které je připraven celodenní zábavný program. 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin pill <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin price</a> buy atorvastatin 40mg sale