Pohádkové království čokolády, aneb Valentýnský čokoládový festival v Olomouci

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 4.2.2016

Čokoládový svět, pohádka, sen! Agentura ChrisFromParis srdečně zve na olomoucký Čokoládový Festival 2016. Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou. A jelikož je dnes neděle a současně svátek svatého Valentýna, můžete spojit den zamilovaných se dnem plným čokolády. 

Podle předchozích dvou dní jde o zážitek, na nějž opravdu nezapomenou především vaše chuťové buňky, na své si ale přijdou i oči, protože, věřte či nevěřte, čokoláda umí být i krásná. Setkáte se zde s klasickou pravou čokoládou, čokoládovými nápoji, poznáte, že k čokoládě se nemusí vázat ani zdaleka jen sladká chuť. Ochutnáte třeba i čokoládové víno či pivo, to vše je možné. Festival je prostě nutné vyzkoušet - některé zkušenosti jsou slovy nesdělitelné. Navíc je tento ročník festivalu vzhledem k termínu Valentýnský, takže o to větší motivace a důvod vyrazit na místo. Nebojte, vše lze ochutnávat :-) 

Svátek všech milovníků jedinečné lahůdky se koná od 12. do 14. února v prostorách Galerie Šantovka.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy atorvastatin 20mg pill <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 80mg pills</a> order lipitor 20mg generic