Rytířský turnaj v klášterní zahradě! Bude i procházka tajemným podzemím

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 13.4.2016

Rytířské klání uprostřed jindy nepřístupného kláštera, to je velké lákadlo! Olomoučtí bratři kapucíni srdečně zvou na rytířský turnaj (nejen) pro děti, který se uskuteční v klášterní zahradě v sobotu 7. května. A pozor, účastníky čeká i procházka tajemným podzemím kláštera!

Turnaj pořádá olomoucká kapucínská komunita ve spolupráci s Maltézskou pomocí v Olomouci, která pomáhá asi šedesáti sociálně ohroženým rodinám. Rytířské klání začne v 10 hodin a síly budou rytíři poměřovat přibližně do čtvrté hodiny odpolední, a to v osmi soutěžních disciplínách. Na jejich zvládnutí budete potřebovat obratnost a sílu, abyste nespadli z hradeb, dobrou mušku, abyste namísto terče netrefili kozla, a taky odvahu, abyste se v tajemných sklepeních pod klášterem báli jenom trochu. 

"Za úspěch pochopitelně náleží odměna, a my platíme v dukátech. Utratit je budete moci v krčmě za sladkosti nebo za směnky v hodnotě 50 Kč. Peníze ze směnek rozdělíme mezi dva nemocné chlapce, kteří pocházejí z chudých rodin," vzkazují kapucíni budoucím rytířům. Jeník žije s Aspergerovým syndromem a navíc musí držet bezlepkovou a bezmléčnou dietu. David je vinou spastické DMO zcela odkázán na pomoc druhé osoby. Prvnímu vaše dary přispějí na dietu a druhému na nákladné cestování do školy.

Sledujte aktuality z příprav rytířského turnaje na Facebooku. Najdete tam také video z loňského svatováclavského turnaje.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 10mg us <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg over the counter</a> lipitor uk