Závody Kolobka Cup a F1 Cup, ve finále pak noční jízda na bruslích

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 27.9.2016

Poslední letošní díl oblíbených závodů na koloběžkách a na šlapacích kárách ! Kolobka Cup a F1 Cup jsou závody koloběžek a šlapacích autíček pro malé, velké i největší. Závodit se bude v pěti kategoriích v prostorách CENTRA SEMAFOR v pátek 30. září. Ve 20 hodin odstartuje v CENTRU SEMAFOR noční vyjížďka na bruslích TEMPISH NIGHT SKATE.

Oblíbené závody se budou konat v CENTRU SEMAFOR od 15 do 18 hodin. Zájemci se mohou zúčastnit obou soutěží nebo jen jedné z nich.

Pro všechny návštěvníky bude půjčovné v tento den zdarma. Dalšími doprovodnými akcemi soutěžního dne jsou obří skluzavka, cyklokrosová trať v terénu s brankami, půjčovna koloběžek KOSTKA, lanové aktivity a občerstvení ve stánku.

"Přijďte si užít zábavné odpoledne do CENTRA SEMAFOR, těšíme se na Vás!" zvou závodníky organizátoři. 

Ilustrační foto: Centrum Semafor a Tempish.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)