Pomožme potřebným přežít chladné dny. Začíná sbírka pánských oděvů

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 6.10.2016

Venku se citelně ochladilo. Pro ty z nás, kdo se z práce či nákupu vydají do teplého domova, to není nic hrozného. Jinak na tom jsou ti, kdo nemají kam jít. V olomouckém Středisku SOS pro vzájemnou pomoc občanů proto po příchodu podzimních sychravých dnů pořádají sbírku oblečení a bot.

„Chladné období obzvlášť citlivě doléhá na ty, jejichž většinou nechtěným údělem je život venku," vysvětluje Jarmila Šagátová z výboru tohoto dobročinného spolku. Proto se spolek na Olomoučany obrací s prosbou: "Zmírněme společně bídu spoluobčanů žijících v té největší lidské nouzi a darujme jim něco ze svého nadbytku. Snad se u každého najde již nevyužívaná pánská mikina či bunda anebo pánská obuv.“ V průběhu října a listopadu mohou lidé nosit oblečení nebo obuv do Střediska SOS v Praskově 16 nebo v Rooseveltově 9, a to od pondělí do pátku v době od 9:00 do 18:00 a v sobotu od 8:00 do 12:00 hodin.

„Děkujeme všem předem za pomoc a přejeme krásné podzimní dny prožívané v pohodě a v teple,“ vzkázala Olomoučanům, kteří jsou ochotni přijít pomoci potřebným, Jarmila Šagátová. Více informací o středisku SOS a návody jak pomoci lidem v nouzi najdete na webových stránkách www.strediskosos.cz

Ilustrační foto freeimages.com

Autor: 
(red)