Lázně, fresky i osobnosti gastronomie soutěží o ceny. Pomozte vybrat vítěze!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 15.7.2020

Pět kategorií, stejný počet nominovaných v každé z nich a především hlasy veřejnosti, které rozhodnou o vítězích pro rok 2020. Takový je čtvrtý ročník prestižní krajské ankety, která cílí na cestovní ruch v regionu.

Ačkoli má každá kategorie jen jednoho vítěze, vyhráli vlastně všichni lidé, kteří v cestovním ruchu pracují a kteří se po koronavirové ráně nevzdali. Moc jim za to děkuji,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk

Na stránky CENYKRAJE.CZ mohou lidé hlasovat pro novinku v cestovním ruchu, zimní středisko, lázeňský balíček nebo eco friendly zařízení a také osobnost gastronomie. Mezi nominovanými je například fresový sál v olomoucké ZŠ Komenium či Sluňákov - centrum ekologických aktivit města Olomouce. V kategorii osobností gastronomie jsou také tři olomoučtí zástupci, představující zcela opačné póly generačního spektra - dva mladí šéfkuchaři ze stylové "hipsterské" restaurace a doyen olomouckého pohostinství, který v branži pracuje už dlouhé desítky let.  

Hlasování probíhá do 30. srpna. Slavnostní vyhlášení cen se uskuteční 24. září na tradičním místě v Arcibiskupském paláci v Olomouci,“ dodal Radek Stojan, ředitel Centrály cestovního ruchu Olomouckého kraje.

Ceny cestovního ruchu uděluje olomoucké hejtmanství od roku 2017 jako první v České republice. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(ok)

Komentáře

order atorvastatin 40mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">generic lipitor 20mg</a> atorvastatin buy online