Dvacáté narozeniny bude kraj slavit dva dny. V Olomouci a dalších čtyřech městech

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 25.7.2020

Na plné obrátky probíhají přípravy dvacátých narozenin Olomouckého kraje. Dvoudenní akce plná koncertů a zábavy pro děti i dospělé proběhne 4. a 5. září před budovou krajského úřadu v Olomouci. Přidružené akce se uskuteční také ve všech okresních městech.

„Do zahájení oslav sice zbývá ještě měsíc a půl, ale už teď jsou přípravy v plném proudu. Program slavností bude opravdu našlapaný a věřím, že si z něj každý vybere přesně ten svůj šálek kávy,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Na hlavní dvoudenní narozeninové oslavě, která má podtitul 20 let souznění, zahraje Anna K., Poetika a Vypsaná fixa. Speciální program je připraven pro děti. Zájemcům se také otevře budova krajského úřadu včetně kanceláře hejtmana. Vrcholem pak bude koncert pražské filharmonie.

„Kromě Olomouce proběhnou krajské narozeniny také v Jeseníku, Šumperku, Přerově a Prostějově. Oslavy se uskuteční za každého počasí,“ dodal Okleštěk.

Podrobné informace k programu najdou zájemci na webových stránkách DNYKRAJE.CZ.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg canada</a> buy atorvastatin 40mg without prescription