Hladinu Mlýnského potoka zaplní netradiční plavidla. Vyplout můžete i vy!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 5.8.2020

Radio Haná a vodácký kemp Pádlo vás zvou na první ročník Hanácké neckyády. Už tuto sobotu osmého srpna vás ve Vodní ulici ve vodáckém tábořišti Pádlo Morava čeká jedinečný zážitkový program plný zábavy pro celou rodinu. Připravené jsou pohádkové plavby, závody na traktorových duších, sprint na nafukovacích lehátkách, defilé plavidel a hlavní závod, dětská diskotéka a večerní hudba a tanec s Acoustic Lumen.

„Podobná akce na Olomoucku chybí, a proto jsme se rozhodli, že se do organizace Hanácké neckyády pustíme,“ uvedl programový ředitel Radia Haná Marek Berger.

Program je pro návštěvníky kempu Pádlo připravený už od dopoledne, kdy na ně čekají pohádkové plavby po Mlýnském potoce s kouzelnými bytostmi. Děti se tak mohou těšit na čerta, indiána, vodníka nebo čarodějnici.

Od čtrnácté hodiny jsou připraveny závody. Nejprve je na programu závod na traktorových duších, na něj naváže sprint na nafukovacích lehátkách, která budou ke koupi dostupná i na místě a vrcholem dne je závod netradičních plavidel. Ta si závodníci sami sestrojí a předvedou se třeba i v maskách.

Celou akci hudbou i slovem doprovodí moderátor Radia Haná a v závěru dne si děti užijí dětskou diskotéku s bublinkovačem.

„Nezapomínáme ani na dospěláky, pro které je večer připravená taneční zábava s olomouckou hudební skupinou Acoustic Lumen,“ dodává Marek Berger.

Parkování na akci je vyhrazené u fotbalového hřiště v ulici Petra Bezruče v Horce nad Moravou, ale doporučujeme přijít pěšky či na kole. Závodníci se mohou registrovat buď na email info@radiohana.cz nebo se přihlásit přímo na místě, a to od 12:30 do 13:30.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order atorvastatin 40mg for sale <a href="https://lipiws.top/">generic atorvastatin 10mg</a> buy atorvastatin 40mg generic