Pane onlajne, jste tam? Tři králové popřejí u katedrály a potom už jen z internetu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 5.1.2021

Koledníci s korunkou na hlavě patří již tradičně k novoročním událostem, které jsou vyvrcholením Vánoc. Do doby nedávné bylo nepředstavitelné, že by malí koledníci osobně nezazpívali svým věrným posluchačům známou melodii koledy a nenapsali svěcenou křídou na dveře K+M+B. Události, které ovlivnily značnou část loňského roku a pokračují i v tom letošním, nás donutily mnohé změnit a Tříkrálová sbírka není výjimkou. Letošní koledu všem našim příznivcům přineseme online.

Každoročně se na koledu 6. ledna vydávali i pracovníci  Arcidiecézní charity Olomouc a Charity Olomouc. V loňském roce zahájili koledu po olomouckých institucích společnou modlitbou v katedrále sv. Václava, poté přinesli požehnání do krajských a městských úřadů a lidem v ulicích Olomouce. V letošním roce tříkrálový průvod městem včetně návštěv známých institucí nebude možný.

Tři králové, biskup Mons. Antonín Basler, prezident Arcidiecézní charity Olomouc Mons. Bohumír Vitásek a primátor Statutárního města Olomouc Miroslav Žbánek, se 6. ledna 2021 v 10 hod. setkají v katedrále sv. Václava, aby se poklonili narozenému králi v jeslích. Po společné modlitbě popřejí před katedrálou na dálku všem lidem dobré vůle šťastný nový rok 2021. K přání všeho dobrého v novém roce se přidají také ředitel Arcidiecézní charity Olomouc Václav Keprt a ředitel Charity Olomouc Petr Prinz.

Darovat do Tříkrálové sbírky můžete zde  DAROVAT ONLINE

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy generic atorvastatin 40mg <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin pill</a> buy atorvastatin 40mg generic