S Hanou Maciuchovou se dnes rozloučila nejbližší rodina i její město

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 1.2.2021

V den posledního rozloučení s Hanou Maciuchovou si tuto svou velkou osobnost připomnělo i město. Slavná herečka, kterou k Olomouci poutaly silné osobní vazby i rodinné zázemí, zemřela minulý týden, v úterý 26. ledna.

Město k rozloučení využilo nově budovaný informační systém. Na těch místech ve městě, kde je systém již dokončen, tak z amplionů zaznělo po 13. hodině mimořádné hlášení: „Statutární město vyjadřuje hlubokou soustrast rodině paní Hany Maciuchové. Paní Hano, upřímně a z celého srdce děkujeme za vše, co jste nám svým uměním i celým vaším životem dávala.“ Sdělení doprovázela znělka slavného večerníčkového seriálu Krkonošské pohádky, v němž Hana Maciuchová ztvárnila jednu ze svých nezapomenutelných rolí.

Poslední rozloučení s Hanou Maciuchovou se odehrálo dnes odpoledne na ústředním hřbitově v Neředíně. Na přání rodiny se odehrálo jen v nejužším kruhu bez oficialit a množství hostů. Veřejnost se s ohledem na současnou epidemiologickou situaci zúčastnit nemohla. 

Foto: mmol a Olomoucký Rej

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

buy generic atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg without prescription</a> atorvastatin 20mg sale