Flerjarmark naposled. Ne však úplně

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 24.10.2014

Za pár dní se tady bude bruslit, dnes si zde ale můžete vybrat mezi spoustou příjemných drobnůstek. Olomoucké Dolní náměstí hostí dnes až do 18 hodin flerjarmark. Najdete jej ovšem na netradičním místě - na ploše, kde bude už za pár dní ledová plocha veřejného kluziště. 

Můžete zde zakoupit hřejivé a originální oděvní doplňky, čepice, rukavice, šály a další v těchto studených dnech vítané kousky, stejně jako drobnosti pro zpříjemnění domácnosti či třeba jedinečné náušnice. Na své si přijde třeba i ten, kdo už teď uvažuje nad zajímavými vánočními dárky.

Pravidelné setkávání výrobců rukodělných drobností s fanoušky tohoto zboží se letos v této podobě koná naposledy. Přesto se ale s prodejci můžete ještě znovu setkat - a to v průběhu tradičních vánočních trhů, jehož součástí flerjarmark bude. Vánoční trhy na Horním i Dolním náměstí začnou v neděli 23. listopadu. 

 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)