Jak chutná letošní víno? Přijďte okoštovat!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 11.11.2014

V obvyklý den a obvyklý čas – 11. 11. v 11 hodin začalo v Olomouci na Horním náměstí otevírání a ochutnávání prvních vín ročníku 2014. Oslavy Svatomartinských vín se už v Olomouci stávají tradicí. Na stáncích jsou stejně jako loni vína z různých vinařství, můžeme tedy ochutnat a vybrat si z jednotlivých odrůd muškátu moravského, veltlínského červeného raného, Muller Thurgau, modrého portugalu, svatovavřineckého a Zweigeltrebe.

V 15 hodin začíná i doprovodný program. Zapálen bude velký oheň v kovovém koši, který prostředí na náměstí příjemně zútulní. „Od 16 hodin mohou lidé vyhlížet Martina na bílém koni a společně s ním si připijeme na zdraví všech Martinů. U ohně bude hrát muzika k poslechu i k tanci,“ uvedla Jana Šubová, prezidentka Olomoucké vinné společnosti, která akci připravila spolu s městem Olomouc a Vinařským fondem Vína z Čech a Moravy.

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)