Den pro dětskou knihu

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 28.11.2014

Nevíte, co nabídnout svým ratolestem v sobotu? A proč se s nimi nevydat do knihovny? První adventní sobota je v Knihovně města Olomouce totiž už poosmé věnována dětské knize a dětskému čtenářství. Celá budova knihovny na náměstí Republiky se 29. listopadu 2014 od 8 do 12 hodin změní v pohádkové území a ožije nadpřirozenými postavami, soutěžemi a kreativními výtvarnými dílničkami.

Na všechny šikovné děti, které mohou přijít i v kostýmu, a jejich rodiče se po desáté hodině přijde podívat také zvířátko ze zoologické zahrady. "V 11 hodin společně rozkrojíme narozeninový dort, kterým si připomeneme, že knihovna  slaví 125 let od svého založení," slibuje ředitelka knihovny Lenka Prucková.

Sobotní akce pro děti je jednou z mnoha událostí, které se konají právě v rámci oslav stopětadvacátého výročí založení knihovny. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)