Sigmě se dařilo i na Vánočních trzích

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 6.12.2014

Druhý nejlepší letošní výsledek zaznamenali fotbalisté Sigmy při včerejší "brigádě" ve stánku Dobrého místa pro život. Výtěžek prodeje punčů byl tentokrát určen pro Blanickou školku. Za pultem stánku se prezentovali Tomáš Janotka, Michal Ordoš, Zdeněk Zlámal, David Holly,Martin Hála, Martin Šindelář a konečně trenér Leoš Kalvoda.

"Zájem byl ohromný, stála tam největší fronta na náměstí," uvedla spokojeně Věra Novotná, předsedkyně sdružení Dobré místo pro život. "Fronta byla až k McDonaldovi. Lidi si nejspíš mysleli, že se u nás asi stojí fronta na záchod do mekáče, a dávali nám pětikoruny," vtipkoval Tomáš Janotka. Fotbalistům se podařilo získat tržbu před 41 tisíc korun. Více peněz zatím letos získali jen minulou sobotu prodejci ze Studia Interier, G centra a lékárny u Červeného kostela. 

Utržené peníze pomohou školce, která poskytuje zázemím dětem se speciálními vzdělávacími potřebami. A fotbalisté si tak navíc mohli vyzkoušet jinou profesi, kdyby se jim náhodou přestalo dařit na trávníku... Přijít ke stánku můžete samozřejmě i dnes - tentokrát se získané peníze použijí ve prospěch Střediska pro ranou péči. 

Autor: 
(rb)