V Provázku nabízejí nové kroužky pro děti, angličtinu i úterní programy

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Neděle, 4.1.2015

Kroužky pro děti, kurzy pro rodiče, knihovnička, angličtina, příměstské tábory, pomoc rodinám i hledání našich kořenů - to je náplň činnosti o.s. Rodinné centrum Provázek, které v olomoucké ulici Štítného funguje už dlouhou řadu let. Čím začne v Provázku rok 2015?  

Od 7. ledna pokračují pravidelné Středy, jejichž program začíná vždy od 10 hodin. Středeční setkání přinášejí vzdělávání rodičů formou besed, diskusí a seminářů. Společným tématem lednových setkání je naše zdraví. „Nedejte si ujít možnost dozvědět se více třeba o tom, co je frekvenční rezonance, detoxikace, nebo jak chutně připravit pohanku nebo luštěniny,“ zve Rodinné centrum Provázek.

Novinkou je provoz centra každé úterý odpoledne od 15 do 18 hodin. Nabízí se zde možnost přijít na krátký program pro děti, využít volnou hernu, pohrát si s dětmi nebo si popovídat se známými. To je v době, kdy se venku stále ještě brzy stmívá, výborná možnost.

Už od prvního týdne v lednu můžou rodiče své děti přihlašovat do kroužků na další pololetí, tedy na únor až červen. Volná místa jsou i v Angličtině pro rodiče - s rodilou mluvčí! Začíná také nový běh adaptačního programu pro děti před vstupem do MŠ - Jasněnka.

Více informací u zaměstnanců RC Provázek nebo na info@rcprovazek.cz

Autor: 
(mb)