Chcete Čendu? On vás ano...

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 9.2.2015

Nový domov hledá ztracené štěně jménem Čenda. Momentálně se o jeho osud starají lidé z Diakonie Českobratrské církve evangelické, kteří mu sehnali na přechodnou dobu péči. Nyní se hledá jeho skutečná nová rodinaa. 

"Úžasný, šikovný, bystrý Čenda, toho času na přechodném pobytu v Rapotíně u Šumperka, věku 2 – 3 měsíce, hledá někoho, komu by mohl dělat radost," říká Milena Koubková z Diakonie ČCE. "Byl nalezen osamocený na silnici u Vidnavy, se snahou zastavit nějaké to auto, a to i s nasazením vlastního života."

Jak dodává, Čeněk využije každou příležitost k tulení (výběr - postel, klín, křeslo), tedy s ním budete mít perspektivu, mimo příjemného pocitu, výrazného ušetření za topení. Nebude veliký, tedy bude navíc nenáročný co do krmiva a prostoru. O to víc Vám nabídne lásky a radosti ze vzájemně vítaného vztahu. Současně se Čenda jeví jako potencionálně univerzální parťák do bytu i do přírody, na léto i na zimu. Zvládá i ostatní zvířata, včetně koček. 

Pro jakékoli další informace, nebo ještě lépe v případě zájmu, volejte na tel: 774544196. Bohužel, přechodná rodina může mít Čendu jen po velmi omezenou dobu.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)