Škola Mírov nabízí individuální vzdělávání bez pravidelné docházky

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 12.2.2015

Máte dítě ve věku I. stupně základní školy a je pro vás z nějakého důvodu obtížné zajistit jeho pravidelnou docházku do školy? S nabídkou individuálního vzdělávání bez nutnosti každodenní docházky do školy se obrací na rodiče dětí v mladším školním věku škola Základní a mateřská škola Mírov. Mírovská škola nabízí pro žáky I. stupně zákonem danou možnost jiného způsobu plnění povinné školní docházky. Může se přitom jednat jak o děti, kterým pravidelnou návštěvu školského zařízení znemožňuje jejich zdravotní stav, tak třeba i děti rodičů, které profese nutí neustále měnit místo pobytu. Většina výuky pak může probíhat na dálku. 

Systém individuálního školního vzdělávání, jehož využití nabízí mírovská škola, se týká následujících skupin a kategorií školáků:

  • zdravotně znevýhodněných žáků
  • žáků žijících s rodiči dlouhodobě mimo Českou republiku
  • žáků věnujících se sportu
  • žáků v cestujících spolcích (cirkusy nebo pouťové atrakce)
  • dalších žáků, kterým z různých důvodů vyhovuje individuální (domácí) vzdělávání.

 

„Naše škola individuálně vzdělávaným žákům nabízí komplexní výukovou podporu během celého školního roku,“ vysvětluje ředitelka školy Miroslava Teshome Paprsková. Škola má připraven podrobně zpracovaný obsah jednotlivých ročníků a tematických plánů práce na jednotlivé měsíce, naplněný výukovými materiály a pokyny k výuce, nejrůznějšími testy pro online zkoušení i pro práci na lokálním počítači. Individuálně vzdělávaným žákům vyučující zadávají úkoly k samostudiu a vedou elektronickou výuku. Konzultace se žáky i jejich vzdělavateli může probíhat pomocí skype, chatu nebo emailu.

INDIVIDUÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ je plnění povinné školní docházky na I. stupni základní školy bez pravidelného denního docházení žáka do základní školy.

Veškeré informace získáte na webových stránkách školy skolamirov.wbs.cz, telefonním čísle 583 429 083 nebo na emailové adrese školy zs.mirov@seznam.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 20mg online <a href="https://lipiws.top/">how to get lipitor without a prescription</a> order atorvastatin