Fanoušci univerzity mají svůj fan club - UPoint na Horním náměstí

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 16.4.2015

Proč by měli chodit v dresech svých oblíbených týmů jen fandové fotbalovu či hokeje? Stejnou šanci mají ode dneška i příznivci Univerzity Palackého v Olomouci díky prodejně a informačnímu centru UPoint. Tedy, nejde zrovna o dresy, ale značkového zboží je tu víc než dost!

V útulném a stylově zařízeném prostředí historického domu U Černého psa na Horním náměstí si můžete pořídit spoustu věcí, kterými nenecháte své okolí na pochybách, kdo je vaše Alma Mater. K mání jsou zde například designové značkové oděvy, tužky, notesy, deštníky a kávové  hrníčky, ale třeba i apartní deky na slunění v parku či u vody. Mimo to je zde samozřejmě velký výběr odborných i reprezentativních publikací, které vydalo nakladatelství UP. Díky šikovně vyřešenému interiéru si zde můžete i v klidu posedět a do některé z knih se začíst, případně si důkladně promyslet svou budoucí akademickou kariéru. UPoint totiž funguje nejen jako prodejna pro UP fanoušky, ale také jako informační centrum nejstaršího vysokého učení na Moravě.

Díky UPointu bude konečně univerzita, která k Olomouci patří už od roku 1573, vidět i v samém centru města. A výhledově by do Olomouce mohla přilákat třeba i některé z tisíců absolventů univerzity, keří se po studiích rozeběhli do všech koutů nejen České republiky.  

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

lipitor 20mg pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg over the counter</a> buy atorvastatin 80mg generic