Zapomeňte na Ostravu. Dnes je tu Sevilla!

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 23.8.2018

Sigmu Olomouc dnes čeká mimořádný večer. Sehraje první z dvojice utkání play-off Evropské ligy se španělským týmem Sevilla FC. Jak říká trenér Sigmy Václav Jílek, španělský tým je super favoritem utkání. Bez ohledu na všechny předpoklady a statistiky ale bude na hřišti na obou stranách jedenáct mužů a každý z nich může dokázat ledacos.

 „Je to skvělé mužstvo. Fantastičtí hráči, reprezentanti, obrovská vyrovnanost, konkurence, skvělá organizace hry, strašně rychlá přechodová fáze, výborný presink. My proti tomu kolosu budeme chtít najít alespoň nějaké skulinky. Pokud se nám to povede, pokud vůbec nějaké slabiny mají,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek. „Nebudeme si nic nalhávat, Sevilla je super favorit tohoto dvojutkání. Ale nemyslím si, že by to byli nepřemožitelní lidé. Jsou to stejně jako naši hráči lidé z masa a kostí. Zkusíme něco vymyslet a uvidíme, na co to bude stačit,“ dodal Jílek.

Sevilla ve třetím předkole Evropské ligy doma dlouho nemohla zdolat litevský Žalgiris Vilnius a porazila ho jen 1:0. V odvetě v Litvě pak ovšem stačilo pár chyb domácích a Litevci dostali příděl pěti branek, přičemž už někdy v 7. minutě to bylo 0:2. O tom, že se nekoncentrovanost na začátku zápasu a chybování nevyplácí, se dost krutě přesvědčili olomoučtí fotbalisté v pondělí ve zpackaném utkání s Baníkem. Tohle tedy už znovu nechceme. 

Každopádně teď Sigmáci, hráči i fanouškci, zapomeňte na pondělní Ostravu. Je tady Sevilla! Tohle je obrovská šance ukázat, co v kom je, a pro fandy zase možnost vidět naživo hvězdy evropského formátu. A přiznejme si - po pondělním mači s Ostravou by zase pro změnu mohli mít olomoučtí fotbalisté doma v Olomouci burcující podporu domácího publika. V pondělí tomu tak rozhodně nebylo... "Pokud bude plný stadion s atmosférou v náš prospěch, tak to hráčům musí obrovsky pomoci,“ uvedl trenér Sigmy Jílek.

A poslední poznámka - pokud nemáte vstupenku, ještě lze v 16 hodin ve Fanshopu koupit nevyzvednuté rezervované lístky nebo koupit některý z posledních lístků na méně oblíbená místa v hledišti. 

Foto: sigmafotbal.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 80mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin pills for sale</a> oral atorvastatin 10mg