Hokejisté spojí síly pro dobrou věc. Přijďte dnes do plecharény na velký zápas

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 28.12.2018

Olomoučtí hokejisté spojí síly pro dobrou věc. Týmy University Shields Olomouc a junioři HC Olomouc pořádají vánoční charitativní utkání. Můžete při tom získat například autogramy hráčů olomouckého A týmu. 

Období vánočních svátků je tradičně dobou, kdy lidé nemyslí jen na sebe, ale také na ty, kteří v životě neměli nebo nemají tolik štěstí. A olomoučtí hokejisté nejsou výjimkou. Junioři HC Olomouc, tedy klubem, který je už neodmyslitelně spjat s městem a rozvíjející se univerzitní klub University Shields Olomouc pod mottem "PRO DOBROU VĚC" spojí síly, aby podpořili Dětskou kliniku a nadaci Šance a zpříjemnili dětem nejen konec roku. Do projektu se mimo mantinely kluziště zapojí i A tým HC Olomouc.

Právě pro děti pořádají oba kluby společně Vánoční charitativní utkání, jehož výtěžek z dobrovolného vstupného a sbírky mezi hráči a realizačními týmy poputuje do rukou oddělení dětské onkologie.

K utkání, které se uskuteční v pátek 28. prosince od 17 hodin na kluzišti olomouckého zimního stadionu, nastoupí hráči univerzitního týmu University Shields Olomouc a junioři HC Olomouc. Ještě před startem zápasu bude vhozeno slavnostní buly, kterého se společně ujme legenda olomouckého hokeje, bývalý kapitán A týmu a současný trenér olomoucké mládeže, Richard Brančík a rektor Univerzity Palackého v Olomouci Jaroslav Miller.

Autogramiáda borců z A týmu HC Olomouc

Zápas doplní bohatý doprovodný program. Během přestávky mezi třetinami se představí nejmenší olomoučtí hokejisté, v té druhé se pak do programu zapojí samotní návštěvníci utkání. Organizátoři charitativního utkání připravili tradiční soutěž ve střelbě na branku, a to o hodnotné ceny od BPS Mobil. Fanoušci se mohou těšit také na autogramiádu zástupců A týmu HC Olomouc. Svou účast přislíbil například Jan Lukáš, David Škůrek, Vilém Burian, Jan Jaroměřský, Jan Knotek nebo David Ostřížek.

Tím ale program utkání nekončí. Fanoušci se mohou těšit také na soutěž spojenou s maskotem HC Olomouc. Ti, kteří usmístí během utkání na sociální sítě fotku s kohoutem Kokrélem pod hashtagem zápasu - dvakluby_jednomesto, se zapojí do soutěže o balíček od Divadla Tramtarie.

Vstupenky na utkání jsou slosovatelné, v hokejové tombole pak budou mít fanoušci šanci získat další ceny od řady dalších partnerů. Podporu utkání přislíbila ZOO Olomouc, Fit Day, Doller, Laser Arena Olomouc a další firmy. O občerstvení se na zápase postará kavárna Kafe jak lusk a pivovar Chomout.

Návštěvníci utkání mohou pro děti přinést drobné dárky, které položí pod vánoční stromeček u ledové plochy zimního stadionu. Plyšové hračky však z důvodu složité dezinfekce nejsou vhodné. Hráči HC Olomouc a University Shields Olomouc po Novém roce společně předají vybranou finanční částku a případné drobné dárky dětem na onkologickém oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.

Přijďte si zpříjemnit vánoční svátky a společně s námi udělat něco PRO DOBROU VĚC.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 40mg oral <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg ca</a> buy lipitor online cheap