Sigmu čeká slavný Olympique Lyon a fanoušky výzva: Pomozte malému Patrikovi

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Sobota, 2.2.2019

Velký zápas sehrají ve středu 20. února sehrají mladíci SK Sigma Olomouc U19. Čeká je další utkání vyřazovacího kola UEFA Youth League. V jediném duelu této fáze soutěže přivítá olomoucký celek na domácí půdě slavný Olympique Lyon.

Do jarní části mládežnické Ligy mistrů se devatenáctka Sigmy probojovala přes dva těžké soupeře. Nejdříve se našim klukům podařilo zdolat slovinský Maribor, když nad ním v domácím prostředí zvítězili 4:1 a v odvetě 2:3. Tým Maccabi Tel Aviv FC z Izraele poté fotbalisté Olomouce vyřadili díky vyššímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře po remízách 1:1 a 2:2. Francouzský tým z Lyonu naopak v tabulce přeskočil ukrajinský FK Šachtar Doněck či věhlasný anglický klub Manchester City. O atraktivitě soupeřů Hanáků tedy není pochyb. „V této fázi soutěže jsou všechny kluby kvalitativně nahoře“, uvedl trenér Sigmy Tomáš Janotka. „Hrát proti Lyonu je pro nás výzva, pro postup uděláme maximum.“

Pomozme Patričkovi

Maximální podpora bude potřeba i ze strany domácího publika, které v minulých domácích kolech UYL dokázalo vytvořit úžasnou atmosféru a hnát naše kluky dopředu. Diváci však budou moci podpořit i jednoho z fanoušků Sigmy. Utkání SK Sigma Olomouc U19 proti Olympique Lyon U19 totiž bude mít také charitativní podtext. Veškerý výdělek ze zakoupených vstupenek bude věnován malému Patrikovi, který trpí spinální svalovou atrofií I. typu.

Chlapeček, který letos v létě oslaví tři roky, se s nemocí narodil. Tato vrozená vada způsobuje úbytek svalů a ztěžuje tak schopnost pohybu. I když Patrik sám chodit nedokáže, úsměv na tváři mu nikdy nemizí. Díky snaze rodičů bojovat s nepřízní osudu mu byl zajištěn jediný dostupný lék, kterým se nemoc podařilo částečně zastavit. Běžné náklady a rehabilitace však hradí rodina sama. Na další výdaje jako například vertikalizační stojan nebo vozík, který bude Patriček brzy potřebovat, ale nedosáhne.

Přijďte proto oslavit svátek fotbalu a zároveň podpořit dobrou věc! Buď na Andrově stadionu ve středu 20. února v 16 hodin! "Překonejme dosavadní nejvyšší návštěvu z podzimní části UYL z utkání IF Elfsborg U19 – Chelsea FC U19, na které přišlo 3612 diváků!" vzkazuje Sigma Olomouc svým fanouškům. 

Pomozme našim klukům v boji na trávníku! Pomozme malému Patrikovi v boji s nemocí! Společně budeme silní a vše zvládneme!

Přehled vstupného

  • Pro utkání SK Sigma Olomouc U19 – Olympique Lyon U19 se na Andrově stadionu otevřou tribuny Západ a Východ. Vstupné bude 50 Kč.
  • Sezónní permanentní vstupenky na toto utkání platit nebudou.
  • Školy a organizované skupiny budou mít vstupné zdarma, SK Sigma Olomouc pak tuto částku uhradí. Více informací u vedoucího Fanshopu SK Sigma pana Miroslava Skácelíka
  • (e-mail: miroslav.skacelik@sigmafotbal.cz, tel: 585 220 879)
  • Předprodej začne v pondělí 28. ledna ve 12 h v síti Tickeportal a ve Fanshopu na Andrově stadionu vždy ve všední den od 10:00 do 17:00.
  • Nemůžeš se zúčastnit utkání přímo na stadionu? Chceš i tak Patrikovi pomoci? Kup si vstupenku na jižní tribunu. Cenu lístku si zvol sám v síti Ticketportal nebo ve Fanshopu.
Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor medication <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor paypal</a> lipitor 40mg uk